Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Digitale Week 2013


De Digitale week 2013 gaat door van 20 tot 26 april.
ASB neemt hieraan deel in samenwerking met het DC 't Reitje op woensdag 24 april om 14uur

Het thema van de digitale week "Kijken naar de toekomst" wordt door de ASB concreet gemaakt met een uiteenzetting over  "iPad, de ideale computer voor Senioren!".

iPad, de ideale computer voor senioren!

Hoogstwaarschijnlijk heb je al gehoord over de iPad, de tablet van Apple.

Maar wist je dat deze iPad dé ideale computer is voor senioren?

 

Tijdens de digitale week kan je je daar in één namiddag van vergewissen in het LDC 't Reitje, Annuntiatenstraat 34 te Brugge.

 

Na een korte toelichting maken leden van ASB (Apple Senioren Brugge), bijgestaan door de Academy van Lab9 je wegwijs in de wereld van de iPad. Als deelnemer kan je dan zelf de iPad verkennen en praktisch uittesten om te ontdekken hoe eenvoudig het is om met dit toestel te werken.

 

Dank zij de samenwerking met Lab9, de Premium Reseller uit de Brugse regio, zullen een aantal iPad 's ter beschikking staan om uit te testen.

Daarom is vooraf inschrijven noodzakelijk.

 

Wil jij er bij zijn op 24 april? Schrijf je dan onmiddellijk in op hobbit@seniorennet.be, want het aantal plaatsen is beperkt. Wil naast je naam vermelden of je reeds in het bezit bent van een iPad én het aantal deelnemers, jezelf inbegrepen.

Indien je geen email hebt, kan je je telefonsch inschrijven via het lokaal Dienstencentrum ’t Reitje, Annuntiatenstraat 34, Brugge, 050 32 60 95 (= nieuw telefoonnummer!).

 

Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet aanwezig zijn?

Verwittig dan zeker om mensen die op de wachtlijst staan van de vrijgekomen plaats te laten genieten. 

 

36 deelnemers en 2 lesgevers ( Joost, VZ van ASB en Dominique van Lab9 die de iPads voor deze workshop ter beschikking stelde!) waren aanwezig op de workshop "iPad, de ideale computer voor senioren!" in t Reitje deze namiddag. Een FULL HOUSE!!!!!!

digitale week digitale week