25 Sep 2013

Wij houden ons zoals gewoonlijk aan hetzelfde schema als andere maanden
Na een korte inleiding (om 14u15) geven we in het eerste gedeelte aandacht aan iOS , problemen en oplossingen met de iPhone of iPad.
Na een korte pauze bespreken wij in het 2de gedeelte over de mogelijke problemen met OS X.

De hoofdbrok deze keer zal natuurlijk gaan over het nieuwe iOS 7, dat sedert één week beschikbaar is.
Wat zijn de veranderingen? Welke ervaringen heh je al opgedaan?

Een zaak mag je niet vergeten.
Stel je vragen !
"Een domme vraag is geen vragen stellen"
Wij delen onze kennis

Om organisatorische redenen vragen wij om ons mee te delen of je komt of niet. Je kan dit eenvoudig doen door te klikken op de link naar Doodle. Zo kan ook iedereen zien wie er wel of niet komt.

Hierbij de link naar de Doodle voor de bijeenkomst op 29 Okt 2013

Om een beter overzicht te hebben, werd het uitzicht van deze Doodle lichtjes veranderd.
Je kan niet alleen aangeven of je komt of niet, maar ook aanduiden welk bestuurssysteem je hebt of naar welk bestuurssysteem je interesse uitgaat.

Onze iPad-website is een succes aan het worden. Wij halen hier reeds meer dan 300 bezoekers per dag. Om julie nog meer te helpen hebben wij op het forum een topic geopend.
Hier kan jij je opmerkingen kwijt door te klikken op  de knop "Nieuw onderwerp" Wees interactief!
Hoe kunnen wij dit nog verbeteren?
Structuur? Onderwerpen? ….
Zijn er bepaalde zaken die je mankeert op de site ?

Ken je Kobejesse?
Dat is Jean America of de man van de snorrenclub.
Hij is diegene die regelmatig 112 km doet om tot bij ons hier in 't Reitje te komen.

Maar hij is eveneens de oprichter van de maandelijkse bijeenkomsten van de Apple club in de Kempen.
Elke 2de woensdag van de maand  van 14u tot 17u
in “Praat- en eet Café Sport”.  De Linden 2, te Zandhoven.

Voor onze bijeenkomst van 25 sep heeft hij zich bereid verklaard om een korte uiteenzetting te geven over iTunes & Audacity. Werken met muziek