Apple Club Knokke-Heist

Deze Apple Club vergadert de 2e donderdag van de maand in het Cultuurcentrum van Knokke-Heist van 19.30u tot 22.00u.

Er wordt een jaarlijkse bijdrage van 25 € gevraagd.
Op dit ogenblik is er geen website.

Inlichtingen
Voorzitter: Josiane Morel - josianemorel@me.com

Website:

Appeltje-i

Appletje-i vergadert de 2e donderdag van de maand in het Ontmoetingscentrum in Marke (Kortrijk) vanaf 19.30u.

Er wordt een jaarlijkse bijdrage van 25 € gevraagd.

Inlichtingen
Voorzitter: Marnix Vandepitte - vandepitte.marnix@telenet.be

Intermactivity (IM)

IM is de grootste Vlaamstalige Apple informatiewebsite met meer dan 10.000 leden en beschikt over een uitstekend Forum. Weliswaar ligt het niveau van dit forum iets hoger dan het niveau van ons eigen Appleforum, dat meer op senioren is gericht.

Vind je echter jouw antwoord niet op ons Appleforum? Ga dan gerust op zoektocht bij onze collega's van IM.

Joost Verstraeten is trouwens lid van het redactieteam van IM.

Apple Tips

Appletips

AppleTips een prachtige Nederlandse site met tal van tips, onderverdeeld in de categorieën beginners, gevorderden of experts.

Lees je hier een tip en begrijp je het niet al te best?

• Kom het ons vertellen op de samenkomsten

Vind je een interessante tip?

• Kom het ons vertellen op de samenkomsten, andere hebben het waarschijnlijk niet gelezen.