Memo

In de praktijk en via het forum  stellen wij vast dat er heel wat  gebruikers zijn die om “bijstand” vragen. Om hen verder te helpen informeert de bijstand-verlener naar de login en/of het wachtwoord van zowel hun  device als van hun -ID. En daar wringt dikwijls het schoentje. Ze noteren deze gegevens wel, maar weten niet meer waar ze dit alles hebben genoteerd.

Om hieraan te verhelpen heeft Braveheart een handig boekje ontworpen in Pages.

Het kreeg de heel toepasselijke naam: MEMO.

Het is een A5 formaat en telt 31 bladzijden recto/verso.

Het is ingebonden met een ijzeren spiraal en van prima kwaliteit.

Het kost per stuk € 3,70.
Geregistreerde ASB-leden kunnen dit bij ons bestellen tegen voordeeltarief: € 2,00.

Je kan een exemplaar bestellen via een Doodle-link.

Je betaalt bij een volgende ledenbijeenkomst in het LDC De Garve.

Nieuw !

Wij hebben nu ook dit Memoboekje in een handig A6 formaat laten drukken. Spijtig genoeg hebben wij toen moeten vaststellen dat de drukker zijn prijzen in 2015 deftig heeft opgeslagen.
Een boekje kost nu 5,34 €
Maar wij houden voor ons leden een voordeeltarief van 3,50 €

Voor de leden die hun bestelling eerder hadden gedaan blijft de prijs van 2 € behouden.

Het boekje kan je bekomen tijdens de pauze van de uiteenzetting.

Ontwerp: Braveheart.

Voorzijde (links) en achterzijde (rechts)

Verder: Algemene info, iMac-, iPad-, iPhone-info en E-mailaccounts.

Op de volgende pagina's kan je al je favoriete websites met hun bijpassend wachtwoord noteren, alfabetisch geordend.