Hoofthema

Hopelijk lukt het ons deze keer wat beter , zoadat wij uiteindelijk verder kunnen gaan met de nieuwighedenin iOS11

Wij zijn nu aan deel drie.

Ben jij er bij ?

Of lukt het je niet ?
Laat het ons weten
via onze Doodle in

Pdf-file over deze uiteenzetting

pdf-documenten over deze uiteenzetting over hoorapparaten & Apple
kan je NU hier  hier downloaden
(op ons forum bij documenten)

Deel je kennis

Dit is waarschijnlijk nog het belangrijkste deel

van onze bijeenkomst:

"Ons praatcafé"

Traditioneel houden wij ruimte vrij voor vragenstelling en een babbel. Onder deskundige begeleiding kan men hier ontdekken hoe je je Apple computer of iDevices slim kunt gebruiken.
In een ongedwongen sfeer kunnen ervaringen uitgewisseld worden tussen de deelnemers.

Maak kennis met mekaars deskundigheid. Groot of klein.
Samen met andere gebruikers kan je programma’s of apps uitwisselen en deelt u tips en trucs.

Vraag gewoon eens aan je buur
welke Apps hij op zijn iDevice staan heeft.
Is hij een beginner? Help hem voor zover je kunt
Weet jij het ook niet? Vraag het aan andere buur!

EHBAEersteHulp bij Apple Ongevallen

Laat op voorhand je vraag aan ons weten en wij zoeken gezamelijk naar een mogelijke oplossing.
Dat geeft de kans om gerichter mensen te ontmoeten en eventueel hulp te bieden om problemen op te lossen.
Dit na de pauze.

Stuur je vraag / probleem naar Hobbit@seniorennet.be

Verslag & Sfeerbeelden

"Wat een interessante uiteenzetting... ik heb heel veel nuttige tips genoteerd en onmiddelijk uitgeprobeerd... duidelijk een verrijking voor meerdere toepassingen. Me happy!!!"

Deze reactie op de FB-aankondiging van Joost dat de presentatie van 8 december online staat, vat niet alleen de ervaringen van de deelnemers samen, maar bevestigt ook de waarde van de presentatie die de aanwezigen te zien kregen.  Deze gelukkige dame was immers niét aanwezig.

De aanwezigen kregen dan weer de unieke kans om interactief te reageren en dat deden ze dan ook, al misten we onze meest mondige vrouwelijke leden onder de 23 aanwezigen.

De koffiepauze maakte deze bijeenkomst extra gezellig, want Rita maakte het mogelijk dat we - in de vergaderzaal zelf - konden genieten van een kop koffie met kerststronk.

Deze laatste ledenvergadering van 2017 kreeg op die manier een feestelijk tintje. Dat zal ook het geval zijn voor de eerste bijeenkomst van 2018.  Maar daarover verneem je later meer.  Noteer alvast de datum in jouw digitale agenda, want op 12 januari 2018 zetten we het werkjaar feestelijk in.

Voor verslag
Viviane