Hoofdthema

Alles wat je dient te weten over
Bluetooth
Synchroniatie op je toestellen

Pdf file over de uiteenzetting

pdf-documenten over deze uiteenzetting
kan je NU  hier downloaden

Ik kom er aan

Kom je?

Schrijf je in via onze  Doodle link

Bij deze Doodle is er ook het vakje "Privacy"
Hiermede bevestig jij dat je onze privacy verklaring  gelezen hebt en akkoord bent.

Opmerking

Er is een kolom "Apple Watch" bijgevoegd.
Wie al een watch heeft vinkt 'ja' aan (groen) of wie er een intentie heeft om er een te kopen (oranje). Zoniet vink neen aan (rood)
Dit laat ons toe om desnoods ons prorgamma wat aan te passen en wat meer info te geven over AppleWatch

Praatcafé

Traditioneel houden wij hier ruimte vrij voor vragenstelling en een babbel
Vergeet ook deze keer niet jullie vragen mee te brengen waarop we jullie hopelijk een afdoend antwoord op kunnen geven.
Beter nog. Laat ons je vraag opvoorhand weten (via Mail, Facebook ...)

Neem actief deel aan ons praatcafe en deel je kennis met je gebuur.
Maak kennis met mekaars deskundigheid. Groot of klein.
Samen met andere gebruikers kan je programma’s of apps uitwisselen en deelt u tips en trucs.

Verslag en sfeerbeelden

Enkele reacties op Facebook:

Deze namiddag waren maar liefs 40 (!!) leden aanwezig op de ASB-bijeenkomst, niettegenstaande we - via de Doodle - slechts 25 deelnemers hadden verwacht!
Voor wie zich wél had ingeschreven en niet direct een geschikte plek vond ... onze excuses!
EN WAT HEBBEN WE VANDAAG GELEERD?
Dat we mogen blijven aandringen om iedere maand de Doodle in te vullen die je op de website van ASB vindt bij de datum van het respectievelijke praatcafé.
EN WAT HEBBEN WE VANDAAG NOG GELEERD?
We werden dank zij onze voorzitter weer wat wijzer omtrent Bluetooth en synchroniseren.
Zoals je uit de foto's van Ingrid kunt afleiden hebben heel wat leden na de pauze andere leden geholpen om kleine en grote problemen op te lossen, ja zelfs problemen die reeds maanden aansleepten.
Aan iedereen ... van harte dank!
(Viviane Van Pottelberghe)

Mooie sfeerbeelden Ingrid!
(Linda Debaene)

***

Vandaag veel bijgeleerd over Bluetooth en dat dankzij voorzitter Joost.
(Frank Vanhoute)

***

Thx, Colette. Foto's: dankzij jullie... ze zijn enkel de weerspiegeling van de aangename, ongedwongen sfeer die er altijd hangt in de ASB-vergaderingen.
(Ingrid Dobbelaere)

***

En hier vind je de sfeerbeelden, met dank aan Ingrid Dobbelaere.