Alles rond de batterij van de iPhone

• (conditie, oplaadcycli, piekprestaties, niveau & gebruik, activiteitgrafieken),
  • omgevingstemperatuur en de iPhone, allerhande Apps en links voor fietsers, fietsroutes, planners, kaarten 3D, wikiloc, Strava, fietshouders, etc.),
  • macOS Catalina en het einde voor de 32-bits apps.

Praatcafé

Is de inleiding of het hoofdthema niet van toepassing, te moeilijk of te ingewikkeld voor jou?
Dit praatcafé is HET moment om dit aan te kaarten.
#Durf te vragen !

Wat vinden jullie ervan als mensen vragen stellen? Vragen die niet zomaar vragen zijn, maar vragen die je verder op weg helpen bij een bepaalde opdracht of handeling. Dit is toch handig; daar kun je toch dingen van leren? Geen enkele vraag is dom, werd mij ooit verteld.  Er zijn alleen domme antwoorden.

Verslag & sfeerbeelden

Weer een razend interessante en informatieve ASB-sessie vanmiddag. Wat hebben we vandaag o.a. geleerd? Alles rond de batterij van de iPhone (conditie, oplaadcycli, piekprestaties, niveau & gebruik, activiteitgrafieken), omgevingstemperatuur en de iPhone, allerhande Apps en links voor fietsers, fietsroutes, planners, kaarten 3D, wikiloc, Strava, fietshouders, etc.), macOS Catalina en het einde voor de 32-bits apps.

Na de pauze werd dan nader ingegaan op concrete vragen van ASB-leden (Google Drive vs. Google Photos, converteren video & audio, checken programma’s 32bit & 64bit, Yelo Play, Instagram, …). Dankuwel Joost voor de weerom heldere overzichten, we gaan er verder op ‘broeden’ de komende dagen…
ingrid Dobbelaere

Voor de sfeerfoto's zie verder  http://asb.brugseverenigingen.be/Sfeerbeelden

9 aug 2019

Deze pagina heeft nog geen inhoud. Binnenkort wordt ze bewerkt.