Welkom op de site van de vereniging Apple Senioren Brugge (afgekort ASB).

U komt op deze site alles te weten over onze vereniging: algemene informatie over de club en de maandelijkse ledenbijeenkomsten, de agenda van de komende bijeenkomst, hoe u ons kunt vinden, hoe het allemaal is begonnen, enz.

ASB werd op 8 juni 2012 erkend als Brugse seniorenclub met als doel om senioren in staat te stellen zich door kennisoverdracht te bekwamen in het gebruik van een Apple.
Dit kan een Mac Computer, iPad, iPod of iPhone zijn.

Bijzondere clausule

De voorzitter en de stuurgroep kunnen niet, gezamenlijk noch persoonlijk, aansprakelijk gesteld worden voor handelingen van aanwezigen tijdens bijeenkomsten van ASB
Iedere aanwezige is persoonlijk aansprakelijk voor zijn handelingen en eventueel de daaruit voortvloeiende schade aan derden of goederen van derden.

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is gemaakt en wordt samengesteld, is ASB niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de informatie die aangeboden wordt op deze site of op webstekken waarnaar wordt verwezen. Aan de inhoud van deze webstek kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

De dienstverlening van Apple-gebruikers in ASB wordt verzorgd door hobbygebruikers met Apple devices. Ze is vrijblijvend, niet professioneel. Wie lid is van ASB kan ervan genieten op de bijeenkomsten van ASB

QR-code

QR-Code voor de ASB-website

Kopieer gerust de afbeelding en geef ze verder door.

Wat is nu weer een QR-Code?
Wikipedia geeft de nodige uitleg.

Voorgeschiedenis

Alles is begonnen bij Seniorennet einde 2005.

Na vele jaren van virtuele bijeenkomsten kwamen we op 28 april 2011 voor de eerste keer samen in de reële wereld, en dit in Brugge.

Een jaar later - 1 april 2012 - werd uit deze samenkomsten Apple Senioren Brugge (ASB) opgericht.

Wil je hierover meer lezen? Bezoek dan eens ons Appleforum.