Doelstelling ASB

De doelgroep van de vereniging bestaat voornamelijk uit senioren van 50 jaar en ouder die de ASB probeert te bereiken door:

• één maal per maand een ledenbijeenkomst te organiseren op woensdagnamiddag; met de keuze van namiddagbijeenkomsten ipv. avondbijeenkomsten probeert ASB de toegankelijkheid voor vele senioren te bevorderen.
  • deze ledenbijeenkomsten in principe gratis, toegankelijk te maken voor leden; het lidmaatschap wordt gekoppeld aan een inschrijving op de mailgroep en/of het forum van SeniorenNet.be
  • het organiseren en stimuleren van bijeenkomsten en initiatieven met het oog op de begeleiding van beginnende Apple gebruikers.
  • het uitwisselen van ervaringen onder de leden.
  • een helpende hand te reiken aan al diegenen die bij het Volwassenenonderwijs een cursus gevolgd hebben en verder op de hoogte willen blijven.
  • informatie te verstrekken betreffende nieuwe hard- en software ontwikkelingen.
  • het inrichten van een Senioren Internet Praat Café, dat vanaf 9 januari 2015 iedere tweede vrijdag van de maand plaatsvindt in het LDC De Garve, Pannebekestraat 33 te Brugge, van 14 tot 17 uur.

• ​Voorheen - van 30 januari 2013 tot 26 november 2014 - vonden de ledenvergaderingen iedere laatste woensdag van de maand plaats in het LDC ‘t Reitje, Annuntiatenstraat 34 te Brugge.