Apple Mailgroep

Mailgroepen zijn bij Seniorennet de oudste vorm van communicate tussen de leden. Je vindt er 54 verschillende. De mailgroep "Mac Club" is er één van.

Wat is een mailgroep bij Seniorennet?
Nadat je je hebt aangemeld (geregistreerd) kan je vragen stellen of vragen beantwoorden. Dit alles doe je via je webbrowser en niet via je mailprogramma.
Als je een vraag verstuurt dan wordt deze verstuurd naar alle leden van de mailgroep. In het geval van de mailgroep Apple Club zijn dat ongeveer 350 personen die je vraag (of antwoord) te lezen krijgen en die hierop kunnen reageren.

Schrijven doe je dus via je webbrowser. De antwoorden komen binnen via je mailprogramma.

Beantwoord je echter een vraag via het mailprogramma dan wordt dit enkel naar die ene
 persoon verzonden en niet naar de ganse groep, wat uiteraard niet de bedoeling is.