Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Volg de onderstaande stappen om het e-mailadres te wijzigen dat u als uw Apple ID gebruikt.

  1. Log uit bij alle Apple voorzieningen en apparaten die gebruikmaken van uw Apple ID.
  2. Log in bij uw Apple ID-accountpagina.
  3. Klik in het gedeelte 'Account' op 'Wijzig'. Klik onder 'Apple ID' op 'Bewerk e-mailadres'. Mogelijk wordt u gevraagd om een of meer van uw beveiligingsvragen te beantwoorden.
  4. Geef het e-mailadres op dat u als Apple ID wilt gebruiken. Er wordt een verificatiecode naar uw nieuwe e-mailadres gestuurd.
  5. Voer de verificatiecode uit de e-mail in de daarvoor bestemde velden in en gebruik uw bijgewerkte Apple ID. Hebt u de e-mail niet ontvangen?
  6. Log opnieuw in bij alle Apple voorzieningen met uw nieuwe Apple ID.

Nadat u uw Apple ID hebt gewijzigd, moet u uw nieuwe inloggegevens gebruiken voor de Apple voorzieningen die u gebruikt.

Als u uw Apple ID niet kunt wijzigen

U kunt een Apple ID wijzigen in een ander e-mailadres dat u gebruikt, behalve als dat adres al voor een andere Apple ID wordt gebruikt. Als uw e-mailadres eindigt op @icloud.com, @me.com, of @mac.com, kunt u uw Apple ID mogelijk niet wijzigen. In dat geval wordt 'Bewerk e-mailadres' niet weergegeven op uw accountpagina.

Als u wilt inloggen met een andere Apple ID

Als u de Apple ID die u op uw iPhone, iPad of iPod touch gebruikt, wilt wijzigen (maar niet het e-mailadres dat u als uw Apple ID gebruikt), volgt u deze stappen om uit te loggen en weer in te loggen met een andere Apple ID.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.

 

Uw Apple ID wijzigen

Deze pagina heeft nog geen inhoud. Binnenkort wordt ze bewerkt.